«

»

Μαΐ 17

Επανέκδοση Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β Επιπέδου Επιμορφωμένων Εκπαιδευτικών και Επιμορφωτών

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την 52212/Γ7/16-4-2013 Απόφαση του Γ.Γ. Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθίστανται πλέον αρμόδιες για την επανέκδοση βεβαιώσεων πιστοποίησης:
? Των Επιμορφωτών, που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών Β Επιπέδου, σύμφωνα με την 1910/15-12-2008 Απόφαση Γ.Γ. του τότε Υ.Π.Ε.Π.Θ.
? Των Πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών Α? Επιπέδου, σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 5450/19-6-2009 απόφαση Γ.Γ. τότε ΥΠΕΠΘ, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες των Τεχνολογιών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.), του Μέτρου 2.1 του ΕΠΕΑΕΚ.
? Των Πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών Β? Επιπέδου, σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 5963/30-6-2009 απόφαση του Γ.Γ. ΥΠ.Ε.Π.Θ., στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία», του Μέτρου 2.1 του ΕΠΕΑΕΚ.

Διευκρινίζουμε ότι η επανέκδοση αφορά σε βεβαιώσεις πιστοποίησης δεξιοτήτων στις Τ.Π.Ε. Α΄ και Β΄ επιπέδου και πιστοποίηση επιμορφωτών Β΄ επιπέδου, οι οποίες εκδόθηκαν κατά την υλοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων από την ΕΥΕ/ΥΠΑΙΘΠΑ τα έτη 2007 και 2008 σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές αποφάσεις και μόνο σε αυτές.
Επίσης, διευκρινίζουμε ότι οι βεβαιώσεις πιστοποίησης δίδονται στους ενδιαφερόμενους/στις ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικούς μόνο κατόπιν αιτήματός τους και σε περίπτωση απώλειας ή έλλειψης της πρωτότυπης βεβαίωσης.

Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και μόνο, θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκουν οργανικά για τη χορήγηση αντιγράφου βεβαίωσης πιστοποίησης.

Απόφαση Γ.Γ. Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. για την επανέκδοση βεβαιώσεων πιστοποίησης

Μητρώο Επιμορφωτών Β’ Επιπέδου