↑ Επιστροφή σε H Διεύθυνση

Διευθυντής

Αγαπητές/οί  συναδέρφισσες/οι

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση  η ανάληψη των καθηκόντων του Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης στη Χαλκιδική.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω δεσμεύομαι να εργαστώ άοκνα για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των εκπαιδευτικών και διοικητικών δομών του νομού Χαλκιδικής

Βασικός στόχος που θα καθορίσει  το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της Διεύθυνσης είναι η παροχή παιδείας υψηλής ποιότητας που θα συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντας τους ένα σχολείο ίσων ευκαιριών, δημοκρατικό, καινοτόμο και συμπεριληπτικό με  σεβασμό στο μαθητή και στον εκπαιδευτικό.

Ως ενεργός εκπαιδευτικός τα τελευταία τριάντα χρόνια, αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία των συναδέρφων προκειμένου να φέρουν σε πέρας το δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό έργο τους μέσα σε καιρούς χαλεπούς. Να είστε βέβαιοι ότι σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε μαζί συνοδοιπόροι και συνεργάτες. Θα είμαι στη διάθεση σας για να συνδράμω θετικά σε οτιδήποτε εξυπηρετεί τον κοινό μας σκοπό.

Ευελπιστώ σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με όλο του ανθρώπινο δυναμικό και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης α και β βαθμού.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δημιουργικότητα και δύναμη στο έργο τους

Με Ιδιαίτερη εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κόμπος

Διευθυντής ΠΕ Χαλκιδικής