«

»

Σεπ 01

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Α ΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΕΒΠ

Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στη ΔΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ παρακαλούνται να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά πρόσληψης σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αρχείο, τα οποία και θα προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή στο σχολείο τοποθέτησής τους την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ-2023-24

• Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.

• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από την Πέμπτη 7 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, απευθείας στην σχολική μονάδα πρόσληψής/τοποθέτησης. Εάν τοποθετηθούν σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS τη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Όσοι αναπληρωτές εκπ/κοί, ΕΕΠ,ΕΒΠ αποδεχθούν την πρόσληψή τους στη ΔΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ παρακαλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ανάλογα με το έργο που ανήκουν) και να το αποστείλουν στο mail του ΕΣΠΑ  espa@dipe.chal.sch.gr έως και την ΤΡΙΤΗ 5/9 και ώρα 11.00 π.μ. Σε περίπτωση μη αποδοχής πρόσληψης, θα πρέπει να αποσταλεί στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση Υ.Δ μη αποδοχής πρόσληψης.

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΟ-ΕΝΙΑΙΟΣ-ΠΡΟΣΧ-ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣΧ-ΣΜΕΑΕ+ΤΕ-ΨΥΧΟΛ+ΚΟΙΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΠ+ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ_ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ_2023-2024