«

»

Ιούν 09

Oδηγίες για διευθυντές/τριες- Προϊστάμενους/ες σχολικών μονάδων ΔΠΕ Χαλκιδικής

Ευχόμαστε  σε όλους/ες

Καλή και Δημιουργική Θητεία

Επισυνάπτουμε υποδείγματα από δύο (2) έντυπα που χρειάζεται να συμπληρωθούν κατά την παράδοση – παραλαβή των σχολικών μονάδων. Οι διευθυντές/τριες πρώτα παραδίδουν και μετά αναλαμβάνουν θητεία στα σχολεία. Η  διαδικασία  αρχίζει στις 19/6/2023 και ολοκληρώνεται ως 21/6/2023.

H ενυπόγραφη ανάληψη υπηρεσίας και το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής  διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στο email της ΔΠΕ Χαλκιδικής για την έναρξη καταβολής του επιδόματος θέσης.

 Οι διευθυντές που δεν παραδίδουν σε άλλο διευθυντή αλλά οφείλουν να παραλάβουν σχολείο  παραδίδουν στον αναπληρωτή διευθυντή του σχολείου, και στη συνέχεια παραλαμβάνουν  σε νέο σχολείο. Στα σχολεία που δεν έχει τοποθετηθεί διευθυντής παραμένει ο υπάρχων ως την αντικατάστασή του.

Οι διευθυντές που συνεχίζουν στο ίδιο σχολείο διαβιβάζουν ανάληψη υπηρεσίας αλλά δε συμπληρώνουν πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής σχολείου, αφού συνεχίζουν.

Οι προϊστάμενοι/ες  Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων  που είναι  είναι αναπληρωτές  και λήγει η σύμβαση τους στις 21/6 παραδίδουν στον αρχαιότερο μόνιμο εκπ/κό και οφείλουν να αφήσουν σε εμφανές σημείο στο γραφείο διεύθυνσης της σχολικής μονάδας τους κωδικούς και password  των ΠΣΔ, Μyschool, invoice, Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον επόμενο προϊστάμενο. Αν δεν υπάρχει μόνιμος εκπαιδευτικός στη σχολική δομή  αφήνουν  μόνο τους αντίστοιχους κωδικούς και password.

Σημειώνεται ότι όλοι οι Διευθυντές/τριες και προϊστάμενοι/ες των σχολικών δομών παραδίδουν με πρωτόκολλο στον πρόεδρο της κοινότητας ή αντιδήμαρχο εκπ/σης του κάθε δήμου αντικλείδια εισόδου από τα σχολεία για την περίοδο των θερινών διακοπών.

Παρακαλούνται την Τετάρτη 21/6/2023 και ώρα 12.00 όλοι οι διευθυντές/ντριες  της ΠΕ Χαλκιδικής να προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Eπιμελητηρίου  στον Πολύγυρο για να υπογράψουν στο βιβλίο πράξεων της ΔΠΕ Χαλκιδικής ανάληψη υπηρεσίας και στη συνέχεια να ενημερωθούν από τον ΔΠΕ Χαλκιδικής και τους σχολικούς συμβούλους για θέματα λειτουργίας των σχολείων, έχοντας ολοκληρώσει τις ενέργειες που προαναφέρθηκαν.

Υπόδειγμα πρωτοκόλλου-παράδοσης σχολείου

Αναφορά ανάληψης υπηρεσίας ως διευθυντής