«

»

Ιάν 18

ΕΕΠ-ΕΒΠ_ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Δ΄ ΦΑΣΗ

Οι προσλαμβανόμενοι στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ :

A/A Α/Α ΡΟΗΣ ΤΥΠΟΣ ΑΦΜ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
76 76 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑΚΟ 145139278 ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
123 123 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑΚΟ 149850402 ΚΟΥΜΠΟΥΣΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

θα πρέπει να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο που αντιστοιχεί στην πράξη ΕΣΠΑ στην οποία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να το αποστείλουν υπογεγραμμένο άμεσα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

mail@dipe.chal.sch.gr ,

προκειμένου να γίνει η προεργασία της αναγγελίας πρόσληψής τους. Το απογραφικό δελτίο κατατίθεται, επιπλέον, στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους.

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΣΠΑ

Επιπλέον, οφείλουν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις, να τα σαρώσουν σε μορφή PDF και να τα προσκομίσουν στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται. Η σχολική μονάδα θα πρέπει να ανεβάσει στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ τα δικαιολογητικά πρόσληψης, μαζί με την ανάληψη υπηρεσίας και το απογραφικό δελτίο. Οι πρωτότυπες ιατρικές γνωματεύσεις από Παθολόγο/Γενικό Ιατρό και Ψυχίατρο προσκομίζονται στη σχολική μονάδα τοποθέτησης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dipe.chal.sch.gr θα πρέπει να αποστέλλουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας με τις συνημμένες βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, τα ένσημα ΙΚΑ, τη σχετική υπεύθυνη δήλωση καθώς και αίτηση για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού/διδακτορικού τίτλου σπουδών με αντίγραφο του τίτλου και αναλυτική βαθμολογία

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να αποστείλουν δήλωση τοποθέτησης μέχρι και την Τρίτη 19/01/2021 και ώρα 12:00 π.μ.

Σύμφωνα με την  ΥΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ_9ΕΒΕ46ΜΤΛΗ-7ΦΛ «Για την τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολείων που διατίθενται προς κάλυψη, οι προσληφθέντες υποβάλλουν σχετική δήλωση, στην οποία υποχρεούνται να δηλώσουν, κατά σειρά προτίμησης, όλες τις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολείων που διατίθενται προς κάλυψη»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΚΕΝΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ

Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ΕΕΠ/ΕΒΠ οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Η απόφαση τοποθέτησης αναμένεται να εκδοθεί στις 19/01/2021, ως εκ τούτου, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021.