«

»

Νοέ 16

WEBEX: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Εργασίες αναβάθμισης σε εξέλιξη

 

Σύμφωνα με το Webex:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Εργασίες αναβάθμισης σε εξέλιξη:

Προσοχή: Στο τέλος της σημερινής ημέρας θα αλλάξει ο σύνδεσμος της ηλεκτρονικής σας τάξης και θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα σύνδεσμο της ηλεκτρονικής τάξης σας.
Μέχρι την ενεργοποίηση του νέου συνδέσμου, η υπάρχουσα ηλεκτρονική τάξης σας παραμένει ενεργή για τυχόν δοκιμές από πλευράς σας.

Παρακαλούμε:

  • Να κοινοποιήσετε την παραπάνω νέα διεύθυνση URL στους μαθητές σας, ως διεύθυνση όπου θα μπορούν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν το μάθημα σας και όχι την υπάρχουσα υπάρχουσα η οποία θα καταργηθεί αμέσως με την ενεργοποίηση της νέας.
  • Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings, μετά την ενεργοποίηση του νέου συνδέσμου, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και κατόπιν να συνδεθείτε εκ νέου ώστε να καταχωρηθεί η νέα διεύθυνση σε αυτή.
    Οδηγίες θα βρείτε στο:

Η αλλαγή κρίθηκε απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία των τηλεδιάσκεψεων Webex . Με αυτή προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός ακόμη ιστοτόπου (site) του https://minedu-primary2.webex.com

  • Ο νέος αυτός ιστότοπος θα εξυπηρετήσει τις τηλεδιασκέψεις ορισμένων περιοχών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μόνο.
  • Οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία των περιοχών για τις οποίες εφαρμόζεται η αλλαγή ενημερώνονται με κατάλληλα μηνύματα. Οι υπόλοιπες περιοχές δεν επηρεάζονται.
  • Δεν θα πρέπει να διαδίδεται ως γενική οδηγία προς όλους εφόσον υπάρχουν περιοχές για τις οποίες δεν υπάρχει μεταβολή.