«

»

Νοέ 06

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΑΕ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Οι προσλαμβανόμενοι στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής αναπληρωτές εκπαιδευτικοί/ ΕΕΠ/ΕΒΠ θα πρέπει να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο που αντιστοιχεί στην πράξη ΕΣΠΑ (αναφέρεται στο συνημμένο πίνακα) στην οποία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

mail@dipe.chal.sch.gr ,

προκειμένου να γίνει η προεργασία της αναγγελίας πρόσληψής τους. Το απογραφικό δελτίο κατατίθεται, επιπλέον, στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους.

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΣΠΑ

ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΙΑΙΟΣ

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΕΣΠΑ

Προσλήψεις_Γενικής_20201105_ΔΝΣΕΙΣ

Επιπλέον, οφείλουν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις, να τα σκανάρουν σε μορφή PDF και να τα προσκομίσουν στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται. Η σχολική μονάδα θα πρέπει να ανεβάσει στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ τα δικαιολογητικά πρόσληψης, μαζί με την ανάληψη υπηρεσίας και το απογραφικό δελτίο. Οι πρωτότυπες ιατρικές γνωματεύσεις από Παθολόγο/Γενικό Ιατρό και Ψυχίατρο προσκομίζονται στη σχολική μονάδα τοποθέτησης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Επισημαίνεται ότι οι σχετικές αποφάσεις πρόσληψης των εκπαιδευτικών, οι οποίες αποτελούν και τις αποφάσεις τοποθέτησης τους σε σχολικές μονάδες, αναμένεται να εκδοθούν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία απευθείας στις σχολικές μονάδες που προσλαμβάνονται από τη Δευτέρα 9 έως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020.

.