«

»

Δεκ 12

Παιδική- νεανική έκθεση ζωγραφικής με θέμα ?Μέλισσα και περιβάλλον?

Παιδική- νεανική έκθεση ζωγραφικής με θέμα
?Μέλισσα και περιβάλλον?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ινστιτούτο Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ ?ΔΗΜΗΤΡΑ? στα πλαίσια ενός 10ήμερου εκδηλώσεων που πραγματοποιεί με θέμα τη μέλισσα, προσκαλεί σε έκθεση ζωγραφικής τους μαθητές της περιοχής μας, ηλικίας 10-15 ετών με θέμα ? Η μέλισσα και το περιβάλλον? .
Τα έργα δεν θα υπερβαίνουν το μέγεθος χαρτιού Α3 (420 Χ 297) και κατά προτίμηση να είναι με χρώμα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα υλικά ή τον τύπο του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθούν. Παρακαλούμε τα έργα να συλλεχθούν με ευθύνη των δασκάλων και καθηγητών και να παραδοθούν στο Ινστιτούτο Μελισσοκομίας το αργότερο μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2013 (αποστολή με courier ή παράδοση προσωπικά). Τα έργα θα επιστραφούν στα αντίστοιχα σχολεία μετά τις 5 Μαρτίου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Μουδανιών από τις 2 Μαρτίου μέχρι και τις 10 Μαρτίου. Η έναρξη της έκθεσης (2 Μαρτίου) συμπίπτει με Ημερίδα για τη Μέλισσα και τα προϊόντα της, η οποία θα διοργανωθεί στον ίδιο χώρο. Παραγωγοί θα εκθέτουν επίσης τα προϊόντα τους για το καταναλωτικό κοινό.
Στα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν αναμνηστικά. Όλα τα έργα θα φωτογραφηθούν και το αρχείο θα διατηρηθεί για πιθανή μελλοντική έκδοσή του. Επίσης 20-25 έργα θα επιλεγούν και θα φιλοξενούνται στο μέλλον στην Ιστοσελίδα www.beekeeping.com. Την ευθύνη της επιλογής θα έχει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης των μελισσοκόμων (APIMONDIA), κ. Gilles Ratia.
,
Πληροφορίες: Τηλ: 23730- 91297 , 6947431299
Δρ. Φανή Χατζήνα, Ερευνήτρια Ινστιτούτου Μελισσοκομίας